Els Bombers de Barcelona han rescatat amb una grua de grans dimensions l’operari, en estat greu, que havia quedat atrapat en l’esfondrament d’una part d’un edifici en obres al carrer de Fluvià, 145, a l’encreuament amb Pere IV, al barri de Provençals del Poblenou, al districte de Sant Martí. El treballador ha estat baixat en una llitera i, un cop a terra, ha estat evacuat en ambulància.

Un treballador de l’obra ha enregistrat el moment en què els Bombers i el SEM s’enduien l’operari ferit per baixar-lo de l’edifici.

Segons el SEM, a banda del treballador rescatat, hi ha hagut un ferit més, també greu, que també s’ha trasllat a l’hospital. No es tem per la seva vida.

Set dotacions dels Bombers s’han desplaçat al lloc dels fets. Es tracta d’una obra nova d’oficines, on s’estan aixecant els forjats i cimentant de planta setena. L’encofrat ha col·lapsat i ha afectat alguns operaris que hi havia a sota.

Els Bombers de Barcelona han fet una valoració tècnica de l’estat en què ha quedat la construcció i han descartat que hi hagi risc d’esfondrament del conjunt de la construcció i que l’estructura no col·lapsarà.