Els veïns del barri de Canyelles que viuen a tocar del Parc de Collserola encara no s’han tret la por del cos, i ja temen que pugui haver-hi un altre incendi com el que aquest dimarts va cremar 12 hectàrees. Denuncien que el parc està sense vigilància durant tots els dies de la setmana, i demanen que si cal s’utilitzin drons per tenir controlada la zona. Els veïns desconfien del que pugui passar, sobretot després que els Mossos hagin apuntat que el foc pot haver estat provocat.

El vicepresident de l’Associació de Veïns de Canyelles, Miquel Abdon, reconeix que no es pot posar un policia darrere de cada persona en un parc “molt concorregut”, però creu que algunes persones segons per on caminen “ja són sospitoses”. D’altra banda, els veïns proposen que es replanti la zona de sotabosc cremada i creuen que en aquesta feina s’hi poden implicar els alumnes de les escoles del barri.

Els Bombers alerten dels riscos d’un ús intensiu del parc

Als Bombers de Barcelona també els amoïna l’ús intensiu que es fa del Parc de Collserola sobretot a les zones on els habitatges són molt a prop. El cap dels Bombers, Rafa Álvarez, creu que això pot incrementar el risc d’incendi sobretot durant l’estiu i dates especials com la revetlla de Sant Joan.