La Guàrdia Urbana ha retornat la bicicleta a un nen a qui li havien robat fa tot just uns dies, quan la va deixar lligada a l’interior de l’escola, del districte de Ciutat Vella. Era una bicicleta nova, de clor groc, i quan va sortir de classe es va trobar que ja no hi era perquè algú li havia pres.

Una mestra del centre va informar del furt a uns agents que estaven fent tasques de protecció per la zona. Els policies van transmetre la descripció de la bicicleta per la ràdio del cotxe policial i van iniciar la seva recerca. Finalment, van aturar un home que duia una bici que concordava amb la del robatori i, després d’algunes respostes inconnexes, va acabar dient que l’havia comprat a una altra persona per 25 euros.

Davant d’aquests indicis, els agents de la Guàrdia Urbana van procedir a intervenir el vehicle per retornar-lo al seu propietari. El cos policial ha compartit a Twitter un vídeo on es pot apreciar la seva reacció quan, en sortir de l’escola, es retroba amb la seva nova i flamant bicicleta. Després d’assenyalar-la i fer un gest de celebració amb els braços, el nen agafa el vehicle i xoca la mà amb els dos agents que li van retornar el preuat objecte.