John Mcafee

(ACN) El Departament de Justícia ha informat que aquest dimecres a la tarda s’ha trobat mort un pres pendent d’extradició als Estats Units a la cel·la que ocupava a Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires. Fonts penitenciàries han informat l’ACN que la víctima era el creador de l’antivirus McAfee.

John McAfee, de 75 anys, era a la presó des del 4 d’octubre de l’any passat per ordre de l’Audiència Nacional. Els professionals de vigilància i els serveis mèdics de la presó li han practicat maniobres de reanimació però finalment els metges n’han certificat la mort.

Indicis de suïcidi

La comitiva judicial s’ha desplaçat al centre penitenciari i investiga les causes del decés. Tot apunta que podria tractar-se d’una mort per suïcidi, segons informa el departament.

A principis d’octubre de l’any passat l’Audiència Nacional va ordenar l’empresonament del creador del famós antivirus després de ser arrestat a l’Aeroport de Barcelona-el Prat. McAfee, que portava passaport britànic, va ser interceptat per una ordre de detenció i extradició de la Interpol emesa pels Estats Units per delicte fiscal.