Interior UCI Vall d'Hebron

(Redacció/ACN) L’Hospital Vall d’Hebron ha ampliat el règim de visites a pacients davant la millora de l’epidèmia a Catalunya i de la situació assistencial al centre, després que l’hospital suspengués les visites a pacients ingressats al desembre. El nou horari entrarà en vigor dilluns vinent, 28 de febrer, i autoritzarà un visitant en dos torns de visita diària, un al migdia i un a última hora de la tarda. Per als hospitalitzats per covid-19, però, no s’autoritzarà acompanyant.

En les intervencions quirúrgiques i l’UCI, un acompanyant

Pel que fa a les intervencions quirúrgiques, es permetrà un acompanyant per pacient, mentre que es potenciarà la informació a les famílies a través de l’aplicació de telefonia mòbil. Aquest protocol s’aplicarà també a les intervencions per cirurgia major ambulatòria.

A la Unitat de Curta Estada d’Urgències no es distingirà entre tipus de malalts i per a tots es permetrà un acompanyant en els dos mateixos torns de visita. A l’UCI i a semicrítics també es permetrà un acompanyant en dues franges horàries tots els dies de la setmana per a pacients sense covid. Pel que fa a la Unitat de Reanimació de l’Hospital General, es permetrà un acompanyant en dos torns de visita diària, un a mig matí i un a última hora de la tarda.