Manifestació CDR Diagonal

Nova mobilització independentista. Des de les ADIC i els CDR han convocat, un dia més, a les 19 h, una manifestació davant de la Delegació del Govern espanyol. La convocatòria, que ha circulat per les xarxes socials, ha congregat 250 persones, segons la Guàrdia Urbana.

Després de manifestar-se davant de la Delegació del Govern espanyol, els manifestants s’han desplaçat fins a l’avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia. Els participants han tallat el trànsit al seu pas, fet que ha obligat a activar un dispositiu de la Guàrdia Urbana per vetllar per la seguretat ciutadana.

Des de fa una setmana, cada dia a les 19 h, un grup de persones es manifesta a les portes de la Delegació del Govern per donar suport als presos independentistes en vaga de fam i reclamar que s’alliberin i que tornin els exiliats.

A través de diversos tuits, les organitzacions asseguren que aquests actes serveixen per escalfar l’ambient de cara a la gran mobilització que volen organitzar el pròxim 21 de desembre, dia en què el Govern espanyol ha anunciat que farà una reunió a Barcelona.