Caravana detingut

L’home investigat per tres suposats assassinats de persones sense sostre durant el confinament pel coronarivus ha ingressat a la Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària, situada a la presó de Brians 1, a Sant Esteve Ses Rovires.

Segons ha avançat la Cadena SER i ha confirmat betevé de fonts judicials, després que el jutge en decretés aquest dijous presó preventiva sense fiança, els metges del centre penitenciari el van visitar i van decidir destinar-lo a aquesta unitat, en què s’ofereix una atenció altament especialitzada per a la salut mental.

En aquest centre estarà ingressat de manera preventiva, mentre continua la investigació judicial. El dia de la detenció, el cap d’Investigació Criminal dels Mossos a Barcelona, Joan Carles Granja, va explicar que en la declaració a comissaria l’arrestat tenia “un discurs una mica incoherent”. Per això, segons Granja, la policia no descartava que pogués patir alguna “dificultat mental”.

De moment, se l’acusa de tres morts de persones que dormen al carrer que s’han produït a la ciutat durant l’estat d’alarma. Ara bé, els Mossos d’Esquadra estan revisant dos casos més per si hi estan relacionat. D’una banda, la mort per arma blanca d’un home al carrer de Sardenya el 19 de març i, de l’altra, un altre mort d’un home sense llar que va aparèixer sense vida calcinat en una barraca prop de Collserola. De moment, però, segons els Mossos, no hi ha indicis de criminalitat i, per tant, tot apunta que és una mort accidental.