carrers nit Barcelona

Els Mossos investiguen la mort violenta d’una persona sense llar aquest dilluns a la nit a l’Eixample de Barcelona. Cap a les 23 h, han rebut l’avís d’una persona greument ferida entre els carrers del Rosselló i Sardenya, que segons la Cadena SER, suposadament havia rebut cops de martell al cap. El Servei d’Emergències Mèdiques ha acudit al lloc dels fets, però no ha pogut salvar-li la vida.

La Urbana i els Mossos han fet una batuda pels carrers per localitzar l’autor dels fets, que presumptament ha actuat d’una manera similar en altres homicidis durant l’estat d’alarma a persones sense llar. Aquest dimarts, a primera hora del matí, els Mossos han anunciat la detenció del suposat agressor a Sant Cugat del Vallès. 

És la quarta persona sense llar assassinada durant l’estat d’alarma

Des que es va decretar l’estat d’alarma el mes de març han mort de forma violenta quatre persones sense llar. El primer va ser el dijous 19 de març, quan la policia va rebre un avís abans de la mitjanit perquè, arran d’una baralla, hi havia una persona greument ferida a les portes d’un supermercat al carrer de Sardenya.

La segona mort violenta es va produir al Fort Pienc el 16 d’abril. En aquest cas, l’avís va arribar a primera hora de la tarda. I la tercera mort va ser el 18 d’abril al carrer de Casp. En tots els casos es tracta de persones sense llar de la mateixa zona de Barcelona.

Una mort accidental a Collserola

Aquest diumenge passat, els Mossos d’Esquadra també van localitzar el cadàver d’una persona morta a Collserola, concretament al Camí de Sant Llàtzer. Segons fonts dels Mossos, tot apunta que es tracta d’una mort accidental. La víctima és un home sense llar.