Aquest dissabte és el primer dia que la població pot sortir a córrer i a fer esport a Barcelona i molta gent ha aprofitat la primera franja horària permesa per omplir zones com el passeig Marítim, Montjuïc o la carretera de les Aigües, mentre que altres han aprofitat els parcs oberts a Barcelona des d’aquest divendres.

Les zones a l’aire lliure on fer esport és més habitual presenten una imatge que feia setmanes que no es veia. Centenars de persones han decidit posar-se a córrer o anar en bicicleta en el primer dia d’alleujament de restriccions per dur a terme activitat física.

La policia recorre totes aquestes zones per garantir que es compleix la normativa i es manté la distància social entre la gent que fa esport per primer dia.

La carretera de les Aigües s’omple d’esportistes

Un dels llocs més habituals per fer esport a Barcelona és la carretera de les Aigües. Durant tot el matí el degoteig de gent corrent i anant en bicicleta ha estat constant. Fins i tot alguns testimonis han explicat que havien decidit finalitzar l’activitat física per la dificultat de mantenir la distància social. D’altres, també reconeixen que apostaran per sortir durant altres franges horàries.

Carretera Aigües

Montjuïc, una altra de les destinacions preferides per fer esport

La imatge era molt semblant al Parc de Montjuïc. Molta gent caminant, en bicicleta i corrent per la muntanya barcelonina des de primera hora del matí. Els jardins i zones com el MNAC estaven tancades.

Montjuïc

Els corredors també prenen el passeig Marítim

Molts barcelonins han optat per fer esport davant de la platja. El passeig Marítim també s’ha omplert de persones disposades a fer activitat física. En algun cas, la policia ha hagut de recordar que no està permès l’accés a la platja.

Passeig Marítim

Els entorns del Parc Güell, una altra zona amb molts esportistes

Durant el matí, els camins dels entorns del Parc Güell també han mostrat un aspecte molt diferent de setmanes anteriors. Molta gent que passejava el gos es barrejava amb corredors que havien triat aquest parc per al primer dia d’activitat física a l’aire lliure. Les motos de la Guàrdia Urbana també patrullaven la zona.

Parc Güell