El sopar del Casal dels Infants és una cita que uneix alta gastronomia i òpera. Enguany, ha arribat a la cinquena edició i els organitzadors estan satisfets de l’evolució de la cita. És una gala organitzada per recaptar diners que després es destinen a projectes per a nens i joves en risc d’exclusió social. L’acte d’aquest dijous ha anat a càrrec de quatre xefs amb estrella Michelin, que han creat plats del seu univers culinari mentre els assistents han pogut gaudir-los escoltant música lírica. Nandu Jubany, Carlos Abellán, Carles Gaig i Albert Adrià han realitzat diferents “showcookings”. En el cas de Jubany, ha optat per un cap de tonyina rostida presentat amb una torrada i confitats.
L’acte al Liceu
En total, s’han venut 420 entrades, 150 d’adquirides per particulars i la resta per empreses, i s’ha aconseguit recaptar 65.000 €, que aniran a parar a diferents projectes del Casal relacionats amb la infància i la família. L’humorista Carlos Latre ha posat una nota divertida a l’esdeveniment i s’ha emès un vídeo i escoltat parlaments de personalitats destacades a la cita com la directora del Casal, Rosa Balaguer; el director del Liceu, Valentí Oviedo, i Lluís Prats, com a representant de Gramona, l’empresa organitzadora del sopar.