(ACN) El Vendrell ha homenatjat aquest dijous la veïna de 26 anys que la matinada de dimecres va morir apunyalada en un local d’oci del Port Olímpic de Barcelona. Unes 200 persones s’han aplegat a la plaça Vella per demanar justícia i han guardat un emotiu minut de silenci en record de la víctima. El Mohamed, germà de la víctima, ha reivindicat que cal “elevar la consciència social” perquè “cada cop hi hagi menys gent que pugui prendre la vida a algú com la Sara. Com a societat no ens ho podem permetre”, ha reblat.

Els fets van passar en un local d’oci al moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona, quan a la jove li van robar el telèfon mòbil. Els vigilants de seguretat del local van identificar els suposats lladres i van poder recuperar l’aparell. Tot seguit, un dels presumptes autors del furt va ferir un dels vigilants i la noia amb una arma blanca.

La jove va morir al matí a l’Hospital del Mar. Amb tot, els Mossos d’Esquadra mantenen una investigació oberta per identificar els autors del crim.