Render espai refresc obres Casa Aigua Trinitat Vella

Les obres de reurbanització dels entorns de la Casa de l’Aigua de la Trinitat Vella, al districte de Sant Andreu, ja estan en marxa. L’obra mantindrà l’entorn natural i millorarà l’accessibilitat i l’àrea de joc infantil. A més, també es crearà un espai de refresc de més de 50 m2 i es recuperarà la font brollador. Aquests dos elements, però, hauran d’estar pendents de la sequera, ja que només es posaran en funcionament si finalitza aquesta situació. De moment, encara hi ha marge de temps: està previst que les obres s’allarguin fins a la tardor.

En total, l’àmbit d’intervenció ocupa 4.519 m2 dels entorns de la Casa de l’Aigua on es potenciarà el joc i el descans; es respectarà el patrimoni de la Casa de l’Aigua i es mantindrà l’arbrat, la vegetació i la topografia ja existent. A més, es construirà una escala que connectarà la parada de bus de les línies 11 i V31 al carrer del Pare Pérez del Pulgar amb l’avinguda Meridiana.

L’àrea verda incorporarà una zona de jocs infantils de 330 m2 per a infants d’entre cinc i 12 anys. Entre les activitats que s’hi podran fer hi haurà equilibris, espais per enfilar-se, lliscar i experimentar amb l’entorn a través de materials naturals. S’instal·larà mobiliari urbà i un sistema d’enllumenat nous, així com un de drenatge amb més capacitat.

Les cases de l’Aigua de la Trinitat
Una epidèmia de tifus va obligar l’Ajuntament a renovar les instal·lacions