El FC Barcelona podrà treballar en les obres al Camp Nou i a la pedrera del Miniestadi els propers quatre dissabtes, en concret els dissabtes 2, 9 ,16 i 23 de març. betevé ha pogut saber que el districte de les Corts ha autoritzat els treballs en horari de 10 a 18 h en règim acústic i d’il·luminació controlats.

El districte assegura a betevé que es vetllarà pel compliment d’aquestes mesures i per minimitzar al màxim les molèsties als veïns i comerços de la zona. Aquesta decisió, expliquen fonts municipals, ja s’ha explicat a les associacions de veïns i veïnes dels entorns del Camp Nou.

Dues entitats veïnals s’hi oposen

El club havia demanat treballar tots els dissabtes per poder escurçar el termini de les obres, però els veïns han demanat, en les diverses reunions amb districte i Barça que prefereixen descansar i que les obres s’allarguin uns dies més.

Queda ara pendent de veure si el Barça pot remullar la zona de la pedrera i aquesta setmana ja s’ha obert un nou accés de camions que evita la polseguera al carrer del Cardenal Reig.