Un grup reduït de joves, que s’ha separat de la gran comitiva de manifestants —al voltant de 6.000 segons la Guàrdia Urbana— que protagonitzava el cinquè dia de protestes per l’empresonament de Pablo Hasél, ha començat a saquejar comerços de l’avinguda del Portal de l’Àngel i del passeig de Gràcia. Al seu pas, han intentat incendiar les papereres que hi ha a la via pública, ja que els contenidors s’han retirat de manera preventiva per evitar noves barricades.

Hi ha hagut corredisses i, a mesura que avançava, aquest grup reduït de persones ha anat trencant aparadors de diferents comerços i també els ha saquejat. Han entrat en un estanc, en una botiga Tommy Hilfiger, Diesel i Nike, entre d’altres. També han llançat pedres contra la Borsa de Barcelona i han provocat un incendi a les portes de l’edifici amb material d’obra.

A les imatges oferides en directe per betevé s’ha pogut observar com en diverses ocasions aquestes persones, després de saquejar les botigues, sortien corrents i a mig camí tiraven a terra els objectes que havien agafat. En alguns dels aparadors, els manifestants han pintat el número 1312, un codi numèric que vol dir ACAB, les sigles del missatge “All cops are bastard” (“Tots els policies són uns bastards”). Els números coincideixen amb l’ordre de cada lletra a l’alfabet.