Nou robatori aquest diumenge a la nit a la botiga de moda de luxe Salvatore Ferragamo del passeig de Gràcia. Segons fonts policials, a les 22 h hi van encastar un cotxe per trencar l’aparador i poder entrar a dins per robar. És la segona vegada en una setmana que aquesta botiga és víctima d’un robatori amb força pel mètode de l’encastament, després que diumenge passat també hi van entrar encastant-hi un vehicle.

No és l’única botiga del passeig de Gràcia que ha patit robatoris en l’últim mes. Amb el d’aquest diumenge ja són cinc els assalts en botigues de luxe d’aquest carrer. El primer cas es va produir a finals de la setmana del 9 de novembre a la botiga G-Star i després es van produir dos robatoris més el dilluns 16 de novembre a la matinada a la botiga Tommy Hilfiger i a la Dolce Gabbana. En aquest darrer establiment, segons van explicar diversos testimonis a betevé, també van entrar pel mètode de l’encastament.

Cap detingut

Segons fonts policials, els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per a cadascun d’aquests cinc robatoris i de moment no s’ha produït cap detenció. Arran dels fets, no descarten que els autors dels assalts siguin les mateixes persones i han augmentat la vigilància al passeig per evitar que es produeixin més casos.