Cartell del Saló de l'Ensenyament 2019

El Saló de l’Ensenyament 2019 a Barcelona celebra la 30a edició. Ho farà, com és habitual, al recinte firal de Montjuïc i durant cinc dies, entre el 20 i el 24 de març. Aquesta fira serveix per assessorar els estudiants que busquen ampliar la seva formació, ja sigui després de l’etapa obligatòria o per reforçar el coneixement en altres àmbits com màsters o postgraus. En l’última edició es va batre el rècord d’assistents, amb més de 100.000 persones.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Notes de tall 2018-2019 – PDF” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/notes-tall-universitats-2018/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

On i quan?

El Saló de l’Esenyament se celebrarà entre el dimecres 20 i el diumenge 24 de març del 2019 al recinte firal de Montjuïc de la Fira de Barcelona. El saló ocuparà quatre espais, on els visitants hi podran trobar tres zones diferenciades.

Als pavellons 1, 2 i 3 s’hi trobaran els més de 270 estands dels expositors del Saló de l’Ensenyament. En una part del pavelló 2, a més, els visitants podran trobar informació sobre ocupació juvenil. En el pavelló 5 s’hi reuniran activitats i expositors del Saló Futura, pensat per a màsters i postgraus.

Qui hi exposa?

Els expositors del Saló de l’Enseyament són les principals universitats del país, que aprofiten l’esdeveniment per mostrar el catàleg de la seva oferta formativa a aquells estudiants que es plantegen iniciar els estudis superiors. A més, també ensenyaran l’oferta en màsters i postgraus ofertats per aquests centres.

Però no només hi ha oferta universitària en aquest saló. Diversos centres educatius públics i privats que ofereixen formació professional (grau mitjà o superior) també hi seran presents per orientar aquells alumnes que prefereixin aquesta via formativa després de l’etapa obligatòria.

Hi haurà l’exèrcit?

Enguany l’exercit també estarà present en el Saló de l’Ensenyament. El Ministeri de Defensa ho va confirmar al mes de novembre i segons la ministra de Defensa, Margarita Robles, la aquest estament serà al Saló “defensant la pau i la llibertat”. La presència de militars en aquest esdeveniment no ha agradat a l’Ajuntament ni a la Generalitat, que ja s’hi han mostrat en desacord.

On comprar entrades pel Saló de l’Ensenyament 2019?

Les entrades per al Saló de l’Enseyament 2019 poden comprar-se de forma anticipada a través del web de l’esdeveniment. El preu per al públic general és de 6 € o de 5,50 € en cas d’acreditar la possessió del Carnet Jove. També poden adquirir-se el mateix dia del Saló a les taquilles del recinte firal de Montjuïc, però la disponibilitat està limitada a l’aforament i podria ser que no n’hi hagués de disponibles.

Les entrades són vàlides per a un únic accés, en torn de matí (9-12.30 h) o de tarda (12.30-19 h)

Com arribar-hi?

Al Saló de l’Ensenyament s’hi pot arribar fàcilment amb transport públic. Amb metro, fins a l’estació d’Espanya (L1 i L3). També es pot fer servir el FGC per arribar fins a la mateixa estació, amb les línies S8, S33, R6, R5, i S4. Les línies d’autobús D20, H12, H16, V7, 13, 23, 27, 37, 46, 50, 65, 79, 91, 109, 150 y 165 també tenen parada als entorns del recinte firal de Montjuïc.