recollida signatures Salvem Consell de Cent

Un grup de veïns han iniciat una recollida de signatures per preservar l’eix verd del Consell de Cent. Una proposta que van posar en marxa l’endemà mateix que es fes pública la sentència que ordena a desfer-ne un tram. En dos dies han recollit més de 5.000 signatures amb el lema “Salvem el Consell de Cent per al barri”. Asseguren que “ni la justícia corrupta ni Barcelona Oberta” faran retrocedir els barcelonins.

“Mantenir el carrer per a les persones”

El text que acompanya la petició va dirigit als responsables de l’entitat Barcelona Oberta. Afirma que l’Eixample no tenia llocs verds ni tranquils per passejar, seure o jugar: “Ara que n’hem aconseguit un, ve una jutgessa i diu que han de tornar a passar cotxes?”. Per això, han decidit plantar-se. L’objectiu és recollir milers de signatures.

Difusió també a les xarxes socials

La campanya també ha arribat a les xarxes socials com X (abans anomenat Twitter), on diversos usuaris han fet publicacions de crida per sumar firmes que hi donin suport.

La polèmica arran de la decisió judicial ha generat reaccions de tot tipus, entre defensors i detractors. També ha generat força expectació de ciutadans i turistes, que hi han anat expressament per veure com és aquest espai verd.