recorregut manifestacio diada 2023 11 setembre barcelona

Vols saber el recorregut de la manifestació de la Diada 2023? La plaça d’Espanya serà l’epicentre de la gran mobilització convocada per part de l’independentisme, lloc on culminaran les quatre columnes organitzades, que sortiran des de diferents punts de Barcelona i es trobaran als peus de la muntanya de Montjuïc. El tret de sortida es donarà a les 17.14 hores, coincidint amb el moment que el rellotge marca el 1714.

A continuació et detallem el recorregut de la manifestació de l’11 de setembre.

Recorregut de la manifestació de l’11 de setembre

Columna de la llibertat

La columna de la llibertat, “pels drets civils i les llibertats”, està convocada a la Ciutat de la Justícia. Caminarà pel lateral de la Gran Via fins a arribar a la plaça d’Espanya.

Columna de la llengua

La columna de la llengua ha escollit com a punt de sortida l’Escola Proa, a la Bordeta. Començarà al carrer de Gavà amb el passatge de Solsona, anirà fins al carrer del Moianès i pujarà fins a la carretera de Sants; després, girarà cap a la dreta per anar a la plaça d’Espanya. Defensarà la preservació del català i la cultura catalana.

Columna del país

La columna del país protestarà per la manca de finançament en infraestructures i reclamarà una millor qualitat de vida. Sortirà de l’estació de Sants i baixarà des de la plaça dels Països Catalans pel carrer de Tarragona fins a la plaça d’Espanya

Columna de la sobirania

La columna de la sobirania, “per la independència econòmica”, s’iniciarà a la delegació de l’Agència Tributària a Barcelona, situada a la plaça del Doctor Letamendi. Baixarà pel carrer d’Aribau fins a la Gran Via i d’allà es mourà fins a la plaça d’Espanya.

Què vols saber de la Diada 2023 a Catalunya?