Fa més de 10 anys que els veïns del carrer de Josep Soldevila i de la rambla de l’Onze de Setembre conviuen amb les obres de la futura estació de la Sagrera.

Sorolls a altes hores de la matinada compliquen el descans dels veïns. Ara, a més, es queixen que ha aparegut un altre problema que encara complica més el son a les nits entre els veïns.

L’Associació Veïnal Sant Andreu Sud assegura que TMB no està respectant el descans dels veïns perquè es fan feines de manteniment a la zona exterior de les cotxeres i de nit. “Fan actuacions al seu pati que són molt sorolloses i molt molestes per al descans veïnal”, assegura Cristina Galán, portaveu de l’associació. Els veïns reclamen a l’Ajuntament que hi faci alguna cosa, ja que creuen que les molèsties tindrien una solució fàcil.

Asseguren que caldria que el govern municipal instés Transport Metropolitans de Barcelona que els treballs nocturns només es facin dins de la nau. D’aquesta manera el pati només s’utilitzaria per aparcar.

Per contra, TMB assegura que l’espai exterior només l’utilitzen per al túnel de rentat i com a aparcament. Afirma que són conscients que aquestes feines poden comportar algun soroll, però recorda que són tasques de manteniment necessàries que només es poden fer de nit, quan els autobusos tornen a les cotxeres i no estan en servei.