Un bus de TMB de la Línia 150 s’ha incendiat a l’avinguda de Francesc Ferrer i Guàrdia, molt a prop del CaixaForum. L’incendi s’ha declarat cap a les 16.30 h al motor situat a la part posterior del vehicle. Les flames l’han cremat i també n’han malmès una part del mobiliari interior. Els danys han estat només materials i no hi ha hagut cap ferit.

Les flames eren molt altes i han arribat un arbre proper. Els bombers han apagat l’incendi amb rapidesa i han evitat que s’estengués per la vegetació propera. Tot i no tenir més conseqüències, ha estat un incendi aparatós. El foc i el fum eren visibles des de lluny.

Una grua de TMB ha remolcat el vehicle i l’ha retirat del lloc dels fets. Posteriorment, els equips de neteja han retirat les restes calcinades de terra.

Autobusos cremats a la ciutat

Aquesta no ha estat la primera vegada que s’incendia un autobús a la ciutat. Aquest mateix any, un autobús es va incendiar a la plaça de Karl Marx el mes de febrer. Un mes abans, un altre bus havia quedat calcinat i va obligar a tallar durant set hores la ronda del Litoral.