El veïnat d’Hostafrancs està preocupat pels usos que estan tenint darrerament els jardins de Ramón Aramon i Serra. L’associació de veïns assegura que la zona, molt propera a la plaça d’Espanya, és un punt de delinqüència. Denuncien furts, robatoris i actituds violentes, majoritàriament per part de grups d’adolescents.

Expliquen que, durant el Nadal, uns veïns van patir una pallissa quan els van intentar robar i, a partir del greu incident, l’associació veïnal va reclamar una reunió amb el districte, Mossos i Guàrdia Urbana. Després de la trobada, s’han pres un conjunt de mesures per evitar nous incidents: el parc tancarà més aviat, s’augmentarà el nombre d’educadors de carrer i, temporalment, la Guàrdia Urbana farà una actuació especial als jardins.

Els jardins d’Aramon i Serra són un espai de 2.000 metres quadrats situat a l’interior de l’illa delimitada pels carrers de la Creu Coberta, de Mir Geribert, del Cap de Guaita i de Leiva. El solar, que no tenia cap ús anterior, es van inaugurar com a jardins ara fa cinc anys.