selectivitat

El camí per a l’accés a la universitat per a molts estudiants encara continua. Després de conèixer les notes de la selectivitat, ara els alumnes que s’han examinat de les PAU el 2019 esperen amb ganes que es publiquin les notes de tall de la selectivitat. Aquest any, les notes de tall del curs 2019-2020 es publicaran el 12 de juliol, segons ha informat el Departament d’Educació de la Generalitat.

Consulta aquí les notes de tall 2019-2020:

Com calcular la nota de tall?

Mentre els alumnes esperen conèixer quina nota de tall hi haurà aquest 2019, depenent de l’oferta de places i la demanda dels estudiants, es pot calcular la nota de tall tenint en compte una mitjana aritmètica entre els estudis cursats i els resultats dels exàmens de la selectivitat. Consulta aquí com calcular la nota de tall de la selectivitat del 2019.

Preinscripció i matrícula universitàries

Un cop conegudes les notes de tall per al 2019-2020 començarà el procés de matriculació a les universitats de Catalunya. Alguns estudiants es podran matricular a finals de juliol, mentre que d’altres, i segons cada centre i cada universitat, ho hauran de fer al setembre. Consulta aquí tot el calendari de la preinscripció universitària.

Selectivitat al setembre

Els estudiants que no s’han examinat el mes de juny podran fer la selectivitat del 2019 al setembre, en la segona convocatòria. Qui també ho podrà fer són els estudiants que vulguin augmentar la nota.