Ja ho saps tot de la selectivitat 2019 a Catalunya? Ets estudiant de batxillerat o de cicle formatiu de grau superior (CFGS) i has fet les PAU 2019? Si has afrontat la selectivitat aquest any, després de fer les proves d’accés a la universitat (12, 13 i 14 de juny), t’interessarà saber el calendari a partir d’ara. T’expliquem quines són les dates clau que has de conèixer per assabentar-te el primer dels resultats, demanar una revisió dels exàmens i fer la matrícula a la universitat.

Preinscripció a les PAU 2019

El 26 de febrer ha començat el procés de preinscripció a les PAU i hi haurà temps per formalitzar-la fins al 14 de març. Consulta-ho aquí.

Matrícula a les PAU 2019

La matrícula a les proves es podrà fer del 16 al 30 de maig. Per saber el tribunal i el lloc de l’examen caldrà esperar al 7 de juny. Per als alumnes que no cursin 2n de batxillerat a Catalunya ni tinguin un CFGS, les dates s’avancen: del 2 al 14 de maig.

Selectivitat 2019

Els estudiants de segon de batxillerat o que hagin cursat un CFGS podran fer les PAU 2019 els dies 12, 13 i 14 de juny. Tots tres dies cal que els alumnes portin tant el full de matrícula com el DNI o passaport per identificar-se en qualsevol moment.

Per fer cada examen els estudiants disposen d’una hora i mitja de temps. Si algun alumne s’examina de matèries que coincideixen en la mateixa franja horària es fan les dues proves de manera continuada sense sortir de l’aula. En aquest cas el temps disponible és de tres hores.

Incidències, revisions i correccions de les PAU 2019

Un cop s’han fet els examens s’obre un període per comunicar incidències el 18, 19 i 20 de juny. Com cada any, a banda de la convocatòria ordinària del mes de juny també hi haurà l’extraordinària de setembre.

Resultats de la selectivitat 2019

El dia més esperat després de les proves de selectivitat és el 26 de juny, quan es fan públics els resultats de les PAU 2019. En cas de no estar conforme amb les qualificacions rebudes els estudiants tindran tres dies, 26, 27 i 28 de juny, per reclamar una revisió dels exàmens. Els resultats d’aquestes revisions es faran públics el 8 de juliol. I si es volen veure els exàmens es podrà fer del 8 al 12 de juliol de forma presencial.