Si bé no ha pogut ser amb la sorra que habitualment cobreix la plaça d’Ángel Pestaña, la Prospe Beach ha tornat en un format reduït i adaptat per la covid-19. Han recuperat algunes de les activitats, com el campionat de vòlei. La cita s’ha traslladat a l’interior del poliesportiu de Valldaura. Enguany l’organització ha fixat un màxim de 21 equips participants, molt lluny del centenar que any rere any acostumen a jugar en el campionat. Per aquest mateix motiu, tots els partits s’han disputat en una única jornada.

L’any 2020 la comissió organitzadora de la Prospe Beach es va veure obligada a cancel·lar el campionat a causa de la covid-19. Per aquesta edició, i per evitar les possibles aglomeracions a la plaça, l’organització i l’Ajuntament van decidir traslladar la cita a un espai més controlat. La intenció, de cara a l’edició de l’any vinent, és tornar a celebrar el campionat amb el format habitual.

La platja de la Prosperitat

La Prospe Beach és un seguit d’activitats que s’organitza anualment durant el mes de juliol al barri de la Prosperitat. Va néixer fa 27 anys amb motiu d’unes colònies d’estiu de nens i nenes saharauis. Els impulsors van decidir omplir de sorra la plaça d’Ángel Pestaña i des d’aleshores ha anat recollint més i més activitats, entre elles el campionat de vòlei platja.

Imatge d’un dels partits disputats en l’edició del 2019, la del 25è aniversari