gent amb mascareta al carrer

El nombre de casos positius de coronavirus segueix creixent exponencialment a Barcelona. El balanç de contagis del 28 de juny al 4 de juliol va quadruplicar els de l’anterior, amb més de 9.200 positius. Aquesta xifra suposa un augment de més d’un 300 % respecte del balanç de la setmana anterior.

Pel que fa a la setmana en curs, de la qual hi ha dades de dilluns a divendres, i tenint en compte que els tres últims dies són provisionals, ja suma 8.781 contagis. Si les dades segueixen la tendència dels darrers dies, fins i tot es podria superar el nombre de contagis informats la setmana anterior. En el cas que s’acompleixin les previsions, Barcelona acumularà quatre setmanes de creixement quant a nombre de contatgis.

test antígens

Fregant els 2.500 positius diaris a Barcelona

Els balanços diaris indiquen que el 6 i el 7 de juliol es van detectar gairebé 2.500 casos diaris a la ciutat. El 6 de juliol es van confirmar 2.463 contagis i l’endemà, 2.440. Segons l’Agència de Salut Pública de Barcelona, des del febrer del 2020 s’han confirmat 151.461 positius per covid-19 amb una PCR o un test d’antígens.