serveis informacio juvenil

(ACN) El secretari del sindicat Professors de Secundària, Xavier Massó, ha recriminat a la consellera d’Educació, Anna Simó, que s’inhibeixi dels mòbils als instituts i ha demanat prohibir-los, almenys a l’aula. “Això és un guirigall. El departament no es pot inhibir d’això, el que hauria de fer és prohibir-lo d’una vegada”, ha exclamat a RAC1 Massó, que ha acusat Educació de no “atrevir-se a decidir“.

Al seu parer, deixar la decisió en mans dels instituts “crearà més problemes dels que hi ha”, perquè pot haver-hi un centre que el prohibeixi i que el del costat no ho faci. Massó ha defensat que el mòbil “distorsiona” la feina a la classe, “es fa servir per a coses que no tenen res a veure amb el que s’està explicant” i, per tant, a l’aula “no hi pinta res”.

“El que s’ha de fer és prestar atenció a les explicacions en lloc d’estar amb el mòbil. És que és tan evident que fins i tot el debat sobre si s’ha de portar o no el mòbil és relativament absurd“, ha afegit. Pel que fa al pati, ha reconegut que no té una posició tan clara, perquè és la forma que tenen els nois de comunicar-se ara.