Just el mateix dia que fa un any de l’1 doctubre, ‘Eldiario.es’ ha difós noves imatges que van capturar les càmeres de la Policia Nacional durant les càrregues. En aquesta segona publicació, s’hi inclouen moments de la intervenció diferents que encara no s’havien vist. Per l’exemple, la forta càrrega que van fer a l’Institut Jaume Balmes, on a primera línia hi havia molta gent gran, nens i joves menors d’edat.

També hi ha més vídeos de l’Institut Pau Claris, una de les intervencions més virals perquè la policia va agredir diverses ciutadans a l’escala del centre. En aquestes imatges, diversos ciutadans es dirigeixen als agents que els estan empentant a crits d'”Aquest és el teu pare” o “Vergonya, vergonya”. A més, una infermera s’ofereix per atendre un dels ferits i el policia li contesta: “S’ha assegut ell sol”.

Pel que fa a l’Escola Ramon Llull, on Roger Español va perdre la visió d’un ull per l’impacte d’una pilota de goma, s’han difós les imatges gravades dins el local on hi havia les meses. Els agents van requisar les urnes i les paperetes, mentre els ciutadans s’ho miraven amb cares d’estupefacció. 

I finalment, també hi ha un vídeo curiós de l’Escola Àgora, ja que els agents de la Policia Nacional van intentar aixecar entre tots un cotxe que els impedia sortir del centre.