Per quart estiu consecutiu, l’àrea d’accés a la platja per a ciutadans amb gossos, coneguda com la platja per a gossos, ocupa el tram final de la platja de Llevant. L’espai és el mateix que en els darrers anys i, malgrat haver-se consolidat, els usuaris encara troben que és massa petit.

La temporada passada, la platja de gossos va deixar de ser una prova pilot i la instal·lació es va quedar de manera definitiva, això sí, oberta només a l’estiu. Malgrat les demandes d’ampliació, el consistori ha mantingut el mateix espai, prop de 1.250 metres quadrats; la capacitat, que és per a un centenar de gossos, tampoc no ha variat. “Ens agradaria quedar-nos fins més tard, però a les dotze del migdia està molt ple i no s’hi pot estar”, comentava una usuària. De fet, la proposta d’alguns usuaris passa per obrir altres zones com aquesta en altres platges del litoral barceloní.

L’espai disposa de diferents serveis

Aquesta àrea d’accés al mar per a ciutadans amb gossos està separada per tanques perimetrals a la zona del trencament amb l’aigua i l’espigó, per evitar que els gossos en puguin sortir. Per poder fer ús d’aquest espai cal que l’animal estigui identificat amb microxip, perquè així pot accedir als serveis de la platja adaptats per a gossos:

  • Font per beure aigua adaptada a tota mena de gossos, grossos i petits
  • Dutxa
  • Urinaris

La platja per a gossos està oberta cada dia, de 10.30 a 19h, fins al 25 de setembre.