Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones després d’una presumpta agressió sexual múltiple a una dona el cap de setmana passat a Barcelona. Dos dels detinguts són homes, que haurien estat els autors de l’agressió i als quals també s’acusa de detenció il·legal de la víctima. La policia també va arrestar una dona que hauria participat en la detenció i a la qual també s’acusa de lesions lleus a la víctima. Els agents treballen per detenir una quarta persona que també hauria participat en aquesta agressió sexual. La investigació policial, doncs, continua oberta.

L’agressió es va produir el cap de setmana passat i, segons avança ‘La Vanguardia’, va ser en un solar abandonat del Poblenou. El cas no va arribar als Mossos d’Esquadra fins a la matinada del 16 de juliol, quan uns ciutadans van trobar la víctima caminant desorientada i demanant ajuda i la van traslladar a un centre hospitalari perquè pogués rebre atenció mèdica.

Els tres detinguts han passat aquest dissabte a disposició judicial i només un ha respost a les preguntes del magistrat. La víctima, que també ha declarat, ha relatat que havien estat quatre els homes implicats. El jutge ha decretat per a ells, com a mesures cautelars, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del país. Cap de les parts ha demanat presó provisional per als investigats.

Retinguda en un descampat

Durant la investigació policial, la dona va explicar que els agressors la van retenir en un descampat amb portes metàl·liques. Durant el testimoni, però, la víctima no recordava amb exactitud com l’havien conduït fins al lloc dels fets. Assegura que s’hauria quedat adormida en un banc de la ciutat i que quan es va despertar uns homes l’haurien portat a un descampat, on haurien tingut lloc les agressions i on, segons ha declarat, va quedar retinguda durant tot el cap de setmana.

Després del testimoni de la víctima, la policia va poder localitzar l’escenari on suposadament va passar tot i va identificar les persones que haurien participat en l’agressió.

Colau expressa la seva “condemna més enèrgica” en relació amb els fets

L’alcaldessa, Ada Colau, ha mostrat la seva “condemna més enèrgica” davant d’aquest “gravíssim atac”. En un tuit, ha dit que confia que se’n detinguin tots els autors. També ha apuntat que el govern municipal es posa a disposició de la víctima per a tot allò que pugui necessitar.