El nou CAP Roger serà una realitat al barri de Sants-Badal dilluns que ve. Aquest dissabte, 48 hores abans que s’estreni l’equipament, s’ha organitzat una jornada de portes obertes en què els veïns poden visitar les instal·lacions. L’alcaldessa, Ada Colau, i la consellera de Salut, Alba Vergés, han inaugurat el centre, de titularitat municipal i gestionat per l’Institut Català de la Salut (ICS).

El CAP del carrer Roger 48-64 donarà servei a prop de 26.000 persones. Amb una superfície de 2.056 m2, funcionarà de dilluns a divendres, de 8 h a 20 h. Disposarà de serveis bàsics de medicina de família, infermeria i treball social i d’una trentena de professionals sanitaris entre metges, infermers i personal administratiu.

El nou centre d’atenció primària s’ha creat tres anys després del tancament de l’antic CAP Carreras Candi a causa d’uns fums tòxics emesos per les obres de pavimentació d’un pàrquing.

Colau vol que el CAP Roger sigui “un precedent”

L’alcaldessa, Ada Colau, ha celebrat la inauguració d’aquest nou centre d’atenció primària a Sants-Badal. Assegura que el govern municipal és “molt conscient” de la manca d’equipaments bàsics que hi ha al barri. Colau ha reconegut que la inauguració del CAP Roger “hauria d’haver arribat abans” i ha exigit que l’obertura de nous equipaments no es paralitzi i sigui un precedent.

CAP Roger a Sants-Badal