Van començar al 2017, havien d’acabar al 2018 i han finalitzat dos anys més tard del previst, aquest 2020. Les obres de l’àrea d’esbarjo per a gossos del Parc de Sant Martí s’ha endarrerit per diverses causes. L’endarreriment ha causat malestar en l’entorn, ja que molts veïns havien denunciat la deixadesa i la manca de manteniment que hi ha hagut mentre duraven els treballs. Ara, però, l’espai per a cans, que havia estat molt reivindicat prèviament, ja està a disposició dels usuaris. Es mostren satisfets amb el resultat, però proposen millores com més ombra o cartells informatius perquè es faci un bon ús de l’equipament.

Dues àrees segons la mida del gos

Amb un pressupost de més de 800.000 euros i una superfície de 2.500 metres quadrats, la de Sant Martí és una de les àrees d’esbarjo per a gossos més grans de la ciutat. També ha estat una de les més reivindicades per als veïns. La separació dels gossos segons la mida agrada molt als tenidors.

Les obres de l’àrea de gossos del Parc de Sant Martí havien de finalitzar la primavera del 2018 però s’han demorat per diverses causes. Van començar amb retard i es van haver d’aturar perquè es van trobar elements contaminants al subsol. Després de sanejar el terra es van reprendre els treballs i ara ja funciona a ple rendiment.