A la 65a nit de protestes a la Meridiana contra la sentència del procés, s’hi ha afegit una contramanifestació que els Mossos d’Esquadra han evitat que passés més enllà de l’Hipercor. Ha reunit una setantena de persones, moltes de les quals d’ideologia ultra i amb banderes espanyoles. La seva intenció era arribar fins a la confluència amb Fabra i Puig, on, com cada vespre des de fa més de dos mesos, un grup de persones convocades per plataformes veïnals i els CDR tallaven la Meridiana. Els Mossos d’Esquadra, però, han evitat que hi arribessin encapsulant-los a l’altura de l’Hipercor.

Repetir la protesta cada 10 dies

Finalment, els participants en la contramanifestació han decidit donar per acabada la protesta a les vuit del vespre. Alberto Pérez, president del Frente: Nacional Identitario – Recuperemos España, ha dit que han sortit al carrer perquè consideren que les accions contra la sentència del procés han sobrepassat el dret de protesta. I han anunciat que tenen intenció de repetir la mobilització cada 10 dies.

65a nit de protesta contra la sentència

D’altra banda, la protesta contra la sentència del procés ha arribat a la 65a nit de mobilització consecutiva. Hi han participat unes 300 persones. Han explicat a betevé que la seva protesta és legal, que tenen permís per fer-la i que continuaran mobilitzant-se perquè estan exercint el seu dret.