Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dijous al matí un local al número 84 del carrer de Gayarre, al barri de la Bordeta, ocupat per un grup de suposats lladres multireincidents. El desallotjament s’ha produït després que el Jutjat d’Instrucció número 11 de Barcelona dictés mesures cautelars per alliberar aquest espai i retornar-lo al propietari.

L’operació, en el marc del Pla d’actuació Tremall contra la multireincidència a Barcelona, ha permès comprovar que almenys tres dels ocupants hi vivien de manera habitual i que la resta eren itinerants. Aquest dijous, hi havia dues persones a l’interior del local que han recollit les seves pertinences i han marxat.

Problemes d’inseguretat al barri

Associacions veïnals i de comerciants havien fet arribar des de fa temps les seves queixes als Mossos per tal de solucionar els problemes d’inseguretat detectats al barri i que estaven relacionats amb les persones que vivien o visitaven el local.

El malestar veïnal venia de les baralles, danys i robatoris amb força a la zona. És per això que la policia va enviar un escrit al jutjat per posar de manifest aquesta situació i demanar mesures cautelars de desallotjament del local.