Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra segueixen buscant Martín Ezequiel Álvarez, l’home a qui la policia relaciona amb la mort del seu fill de dos anys. El cos del petit va aparèixer dimarts a la nit en una habitació de l’Hotel Concordia, a l’avinguda del Paral·lel, sense signes evidents de violència. Ara bé, diversos mitjans apunten que aquella tarda el pare havia enviat missatges amenaçadors a la mare, de qui s’estava separant, en què deia que se’n penediria i li insinuava el que finalment va acabar passant. Si aquests fets s’acaben confirmant, es tractaria d’un nou cas de violència vicaria, un tipus de violència masclista en què un dels progenitors fa mal als fills per provocar dolor a l’altre.

L’últim rastre del Martín Ezequiel que la policia ha donat a conèixer és la seva fugida, enregistrada per les càmeres de seguretat de l’hotel. Pels volts de les 22 h de dimarts, l’home va saltar la tanca de la piscina. Des d’aleshores ja han passat més de 36 hores i els Mossos busquen nous indicis que els puguin dur fins on es troba el pare del menor. Dimecres, un dels focus de la recerca va ser Montjuïc mentre que aquest dijous s’ha vist força presencial policial a l’estació de Sants.

Dimecres a la tarda, la policia catalana va difondre a les xarxes socials una fotografia del Martín Ezequiel i va demanar col·laboració ciutadana per trobar-lo. Mentrestant, el cas segueix sota secret de les actuacions i els detalls de la investigació que han transcendit són pocs. A hores d’ara no hi ha confirmació oficial de quina va ser la causa de la mort del petit.

Alguns mitjans apunten que la mare del menor és veïna de Barcelona i que el pare, que resideix al Vendrell, va venir a visitar el fill. Per això es va allotjar a l’hotel del Poble-sec on va acabar portant el petit.