Els Mossos d’Esquadra han fet una crida per trobar el pare del nen que dimarts a la nit va aparèixer mort a l’Hotel Concordia, a l’avinguda del Paral·lel, al Poble-sec. En una piulada, la policia catalana diu que el busquen per estar relacionat amb la mort del menor, de dos anys.

Els cos policial ha detallat que el pare del petit és Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, té 44 anys, fa 1,78 d’alçada i té els cabells rapats, la barba retallada, la pell morena i complexió atlètica. Afegeixen que, si algú té informació al respecte, truqui al 112.

A hores d’ara, els Mossos parlen de presumpte homicidi perquè no hi ha indicis de criminalitat suficients i estan en espera de rebre el resultat de l’autòpsia. Agents dels Mossos i de la Guàrdia Urbana han estat buscant l’home nit i dia. Un dels focus de recerca ha estat Montjuïc, on un helicòpter de la policia ha sobrevolat la muntanya durant hores i equips motoritzats i a peu han buscat entre matolls nous indicis.

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha condemnat els fets i ha dit que “no hi ha paraules per expressar el dolor i la ràbia davant l’homicidi d’un nen petit”. L’Ajuntament ha convocat un minut de silenci com a mostra de condol i rebuig.