Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’una persona, que s’ha produït aquest dijous a la tarda al districte al barri de Sant Pere i Santa Caterina. Segons han confirmat fonts policials, la principal hipòtesi apunta a un homicidi, i de fet, se n’ha fet càrrec la Divisió d’Investigació Criminal (DIC).

Segons informen els Mossos, han rebut avís a les 16.36 h, que una persona estava ferida de gravetat a la via pública. S’hi ha desplaçat a l’indret el Sistema d’Emergències Mèdiques que, després de practicar-li a la víctima maniobres de reanimació, no li han pogut salvar la vida. Ara per ara, la DIC s’ha fet càrrec de la investigació.

Segons confirmen els Mossos, la víctima és una persona molt jove -major d’edat- que ha mort durant una baralla. Amb tot, segons ha pogut saber betevé, l’arma del crim és un matxet que ja ha estat localitzat per una patrulla de la Guàrdia Urbana en un indret proper a l’escena del crim. Aquesta és una zona en què ja s’hi duen a terme actuacions policials coordinades entre els cossos de Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Urbana.

Minut de silenci

La primera mostra de condemna ha arribat, unes hores més tard, al plenari de Ciutat Vella. S’hi ha guardat un minut de silenci, i el president del districte, Jordi Coronas, ha lamentat aquest fet tot argumentant que “no es tracta d’un cas aïllat”, ha dit, sinó que és símptoma que “a la zona hi ha problemes“.