incendi Sant Andreu

Una dona de 90 anys ha mort aquest vespre en un incendi que s’ha originat en un habitatge del número 63 del carrer Servet, al districte de Sant Andreu. Els Bombers de Barcelona han rebut avís de l’incendi a les 18.50 hores i han desplaçat 6 dotacions que han estat treballant en l’extinció i en la ventilació de l’immoble.

Durant la seva intervenció han trobat el cos de la dona sense vida en l’interior del pis. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat també efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El carrer ha estat tallat al trànsit i a les 21 h els veïns han pogut entrar a l’immoble per revisar els danys.

Mossos d’Esquadra han obert una investigació per determinar les causes del sinistre.

Cinquè incendi mortal de l’any

Aquest és el cinquè incendi mortal que s’ha registrat a Barcelona des que va començar el 2022. L’últim es va declarar el 10 de maig a l’avinguda de Josep Tarradellas. Hi va morir un home de 60 anys. Dos mesos abans, el 12 de febrer, un home de 44 anys va perdre la vida en un incendi a l’Hotel Coronado, al Poble-sec. El 25 de gener, un altre home de 56 anys va morir en un foc a la riera Blanca, al districte de les Corts. I el 22 de gener va morir una dona de 60 anys al barri de les Roquetes, al districte de Nou Barris.

En tot el 2021 hi va haver sis incendis mortals a la ciutat. El més greu va ser el 30 de novembre en un infrahabitatge a la plaça de Tetuan. En aquella ocasió van morir quatre persones de la mateixa família, dos adults i dos menors.

La redacció d’Informatius de betevé està treballant per ampliar aquesta informació.