El doctor Antoni Feixa, que treballava a l’Hospital Quirón Salut ha mort per coronavirus, segons han confirmat fonts sanitàries a les agències Europa Press i EFE. Feixa tenia 57 anys i en feia més de 15 que treballava en aquest centre sanitari. Era un dels metges més antics de l’hospital barceloní.

El Sindicat Mèdic Català ha confirmat la mort del doctor a través de Twitter.

 

Minut de silenci a l’Hospital Quirón de Barcelona

Directius i personal sanitari de l’Hospital Quirón de Barcelona han guardat aquest migdia un minut de silenci a les portes del centre sanitari en memòria del doctor. Feixa era otorrinolaringòleg i estava col·laborant amb els metges de l’hospital en l’atenció dels malalts de coronavirus. Després del minut de silenci, els congregats han fet un aplaudiment d’homenatge a la víctima, el primer sanitari d’aquest centre mèdic privat que ha mort a causa de la pandèmia. Actualment estan ingressats a l’Hospital Quirón de Barcelona un total de 157 persones, del total de 189 llits que disposa aquest centre.

Segons el president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, des de l’inici de la crisi han mort a la capital catalana almenys quatre professionals per covid-19.