Les cosidores de l’ONG De Veí a Veí van començar a fer mascaretes quan calia proveir-ne als CAP, també van fer altres productes sanitaris, amb altres voluntaris del barri. Després van veure que calia mascaretes més petites per a nens i dues voluntàries cosidores s’hi van posar. Amb una tercera voluntària van començar a fer-ne per a tothom i ara que en són un parell més s’han atrevit a treure una col·lecció per Nadal.

Una col·lecció per Nadal

Les cosidores han tret una col·lecció de Nadal, amb teles vistoses i festives. Expliquen que són de triple tela, per protegir bé, i alhora són molt variades, perquè en fan tirades curtes. En aquesta ocasió també han fet unes bosses a conjunt amb les mascaretes, per desar-les i portar-hi també una cinta per subjectar-la i el gel hidroalcohòlic.

L’objectiu és finançar l’ONG

Asseguren que cusen de gust perquè així contribueixen a aportar fons a l’ONG, que amb aquesta crisi està donant molt de suport als veïns que passen per més dificultats.

On comprar les mascaretes

De mascaretes se’n poden trobar a la paradeta que munten cada cap de setmana al carrer Comte Borrell, 77, futura seu de l’ONG. Els dissabtes obren d’11 a 14 h i de 17 a 19 h i els diumenges d’11 a 14 h. Per a les mascaretes de nens es recomana una donació de 5 €, per a les d’adult 7 € i per al conjunt de mascareta, bossa i cordill, 12 €. També s’hi pot trobar el cava solidari a 5 €.

Concurs a Instagram per ensenyar els models

Per animar la gent a adquirir-ne, han preparat un calendari d’advent per a Instagram. Cada dia presenten un voluntari de l’ONG amb un model diferent de mascareta. Qui n’endevina el nom, rep un regal de les costureres. S’hi pot participar a @deveiavei_latela. El compte l’han muntat des de l’ONG i tothom hi ha aportat els seus coneixements o habilitats per assolir el projecte.