Estand de recollida de Joguines Solidàries a la Fira de Nadal i Reis de Nou Barris

La campanya de recollida de “Joguines Solidàries”, que s’organitza a Nou Barris, s’ha marcat com a objectiu arribar fins a 1.300 nens. Des del 4 de desembre l’estand instal·lat a la Fira de Nadal i Reis de la via Júlia ha anat rebent els regals dels veïns que s’hi han acostat. Les famílies receptores d’aquest material seran les que venen derivades dels serveis socials del districte. La campanya està organitzada per l’eix comercial de Nou Barris, l’Església Nou Barris i l’Esplai Aventura, i té el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

El material que recullen a l’estand de “Joguines Solidàries” són:

  • Joguines com peluixos, nines, camions, cotxes, polseres, trencaclosques, ninots o jocs de taula.
  • Material escolar com blocs de paper, regles, estoigs, colors, maquinetes de fer punta, pintures, retoladors, calculadores solars o compassos.
  • Complements com gomes de cabells, raspalls, pintes, bufandes, guants, cinturons o ulleres de sol.
  • Literatura infantil i juvenil com contes il·lustrats, novel·les per a nens i adolescents o llibres amb gomets.

Des de la campanya es demana que les joguines siguin noves o seminoves i es trobin en perfecte estat. També s’avisa que les donacions més difícils d’assolir són les dels infants d’entre vuit i 14 anys, i per això es demana intentar cobrir aquests perfils de manera prioritària. Les joguines es poden portar a l’estand de la Fira de Nadal i Reis de Nou Barris fins al 2 de gener.