La Fira de Nadal de Nou Barris ha començat amb més ambient i vendes que altres anys. Lluny de les paradetes tradicionals de guarniments nadalencs de la Fira de Santa Llúcia, la de la via Júlia barreja figuretes, avets i ponsèties amb una àmplia oferta de regals, roba i productes artesanals. Els anys de crisi van unificar les dues fires (Nadal i Reis) en una única. Un fet que va anar en detriment de les parades de guarniments nadalencs tradicionals. Aquesta tendència sembla que enguany comença a capgirar-se amb la diversificació de productes. La fira és també espai per a la solidaritat, gràcies al punt de recollida de Joguines Solidàries.

Activitats programades a la fira de la via Júlia

La fira obre de 10 a 21 h i fins al 5 de gener s’han programat activitats de dinamització organitzades amb el suport de l’Ajuntament i els eixos comercials, com ara un Caga tió el 15 de desembre (d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h), la visita del Pare Noel (del 17 al 24 de desembre, de 17 a 20.30 h) i d’un emissari dels Reis d’Orient (del 27 de desembre al 4 de gener, de 17 a 20.30 h).

Un espai destinat a la solidaritat

Un any més la fira disposa de l’estand solidari de recollida de joguines que duu a terme l’Església 9Barris fins al 4 de gener. Durant l’horari habitual de la fira es poden donar joguines noves o seminoves. L’objectiu, com cada any, és arribar a uns mil infants de les llistes de Serveis Socials.