La Fira de Nadal de Nou Barris ha començat amb més ambient i vendes que altres anys. Lluny de les paradetes tradicionals de guarniments nadalencs de la Fira de Santa Llúcia, la de la via Júlia barreja figuretes, avets i ponsèties amb una àmplia oferta de regals, roba i productes artesanals. Els anys de crisi van unificar les dues fires (Nadal i Reis) en una única. Un fet que va anar en detriment de les parades de guarniments nadalencs tradicionals. Aquesta tendència sembla que enguany comença a capgirar-se amb la diversificació de productes. La fira és també espai per a la solidaritat, gràcies al punt de recollida de Joguines Solidàries.

Activitats programades a la fira de la via Júlia

La fira obre de 10 a 21 h i fins al 5 de gener s’han programat activitats de dinamització organitzades amb el suport de l’Ajuntament i els eixos comercials, com ara un Caga tió el 15 de desembre (d’11 a 13.30 h i de 17 a 20.30 h), la visita del Pare Noel (del 17 al 24 de desembre, de 17 a 20.30 h) i d’un emissari dels Reis d’Orient (del 27 de desembre al 4 de gener, de 17 a 20.30 h).

Un espai destinat a la solidaritat

Un any més la fira disposa de l’estand solidari de recollida de joguines que duu a terme l’Església 9Barris fins al 4 de gener. Durant l’horari habitual de la fira es poden donar joguines noves o seminoves. L’objectiu, com cada any, és arribar a uns mil infants de les llistes de Serveis Socials.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Fires de Nadal a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/agenda/fires-nadal-2018-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]