Barcelona fa temps que arrossega aquesta realitat: l’encariment del lloguer, que preocupa moltes famílies. L’Arancha Saez té 29 anys, cobra 900 euros al mes i només el pis ja li costa 800. I no només això; té un fill petit i ara s’enfronten a un quart desnonament obert. Saez demana una solució; assegura que és treballadora i no vol que li regalin res. “Vull pagar per viure, no viure per pagar“, lamenta.

Se sent angoixada i viu amb les maletes fetes perquè no sap si haurà de marxar a correcuita. Fa temps que les entitats demanen regular el preu del lloguer i ampliar el parc públic, i no ha estat fins fa poc que s’ha aprovat que els promotors immobiliaris hauran de destinar un 30 % dels pisos de nova construcció a habitatge protegit a la ciutat. Alguns, però, creuen que aquesta mesura no és suficient, com és el cas del Sindicat de Llogaters. Tota la informació la podeu trobar al reportatge especial de la web Des-iguals.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”La història de l’Arancha al Des-iguals, l’especial de betevé” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/desigualtats/sense-sostre-barcelona/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]