casetes Encarnació

El jardí de les casetes de l’Encarnació obrirà el pròxim mes d’abril com a espai públic per al barri. Aquest interior d’illa, que inclou l’alzina bicentenària i les casetes modernistes, es va manté en peu gràcies a la lluita veïnal que va començar el 2018.

L’Ajuntament arranjarà els jardins

En espera que es defineixin els usos i el disseny del nou espai municipal, es donarà vida al jardí de les casetes d’Encarnació. El districte de Gràcia està treballant per buscar la millor fórmula per arranjar-lo i fer-lo segur de cara a l’obertura.

La plataforma Salvem l’Alzina, satisfeta

La plataforma Salvem l’Alzina fa temps que reclamava un jardí públic, ja que considerava que l’espai que havien aconseguit salvar s’estava degradant. Ara, després de reunir-se amb el districte, han de valorar si es constitueixen com a associació per poder signar un conveni per a la gestió i dinamització del nou espai.

Des del col·lectiu creuen que l’obertura els permetrà repensar l’espai des del mateix jardí. Així podran dibuixar les necessitats i millores per al procés participatiu que ha d’engegar el 2022. Consideren que l’objectiu ha de ser guanyar el màxim de verd possible.