Un incendi s’ha declarat aquest divendres al matí al carrer de Sant Climent, al barri del Raval, sense ocasionar ferits, si bé els serveis mèdics han atès una persona per inhalació de fum. Les flames, que han afectat uns baixos que donen a un pati interior, han omplert de fum el carrer, i això ha alertat els veïns. Segons ha explicat el cap de Guàrdia del cos de Bombers, Gerard Pradas, quan han arribat a l’edifici s’han trobat un foc “totalment desenvolupat” i difícil d’extingir.

El fet que l’estructura estigues “molt afectada” els ha impedit accedir a l’interior, i per tant han hagut d’atacar el foc des de l’exterior i des de la coberta d’un edifici veí. Tot i això, Pradas ha assegurat que no hi ha risc per a les estructures adjacents ni tampoc per a cap habitatge.

En les tasques d’extinció hi han treballat vuit dotacions de bombers amb tres vehicles d’aigua, durant més d’una hora. També han revisat els edificis de la vora i han evacuat alguns dels veïns “pel fum”. De moment, es desconeixen les causes que han provocat el foc.

Vuit dotacions de bombers han treballat en l’extinció de l’incendi