Els Mossos d’Esquadra han fet públiques les imatges dels presumptes autors del crim al nucli antic de Sabadell del mes de juny. Van ser enregistrades per les càmeres d’un establiment proper al lloc dels fets. S’hi veuen dues persones, un home i una dona, en actitud relaxada. S’acomiaden i marxen en sentits oposats. Els Mossos demanen a la ciutadania que, si coneixen les persones que surten en imatges, es posin en contacte amb la policia catalana. Faciliten el telèfon 667 089 796 i el correu electrònic mossos.homicidisabadell@gencat.cat.

En roda de premsa, l’inspector dels Mossos d’Esquadra Josep Antoni López ha explicat que de moment els ha estat impossible localitzar l’autor o autors de l’homicidi. Tampoc no es coneix el mòbil del crim i no es descarta cap hipòtesi. La víctima, un home de 32 anys, vivia i treballava a Barcelona. Va ser apunyalada al carrer de Gràcia de Sabadell el dissabte 29 de juny a les cinc de la matinada.

L’inspector confia que el fet de fer públiques les imatges dels presumptes autors els permeti localitzar-los. Ja va ser així, ha explicat, quan es va publicar la imatge de Younes Abouyaaqoub, l’autor de l’atropellament massiu a la Rambla el 17 d’agost del 2017. La col·laboració ciutadana va ser clau per trobar-lo al cap de quatre dies de l’atemptat.