Un home ha mort aquest diumenge a la nit en una baralla molt violenta entre diverses persones al barri de la Salut, a Badalona. La discussió ha començat al carrer al voltant de les 10 de la nit i, segons TMB, ha continuat a les andanes, on s’ha produït un enfrontament amb armes blanques en què, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra, ha mort una persona com a conseqüència de les lesions, i tres més han resultat ferides (una de greu i dues de menys greu).

En declaracions a TV3 i a l’ACN, l’alcalde de Badalona, Àlex Pastor, ha explicat que els dos grups formen part de “bandes de pakistanesos rivals” i havien quedat per enfrontar-se en el marc “d’una pugna territorial per la venda de drogues”. Un dels grups és de Cuitat Vella i l’altre de Badalona. El conseller d’Interior, Miquel Buch, en una entrevista radiofònica, també ha assegurat que tot apunta que l’origen dels fets és un ajustament de comptes entre dos grups.

La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut nou persones relacionades amb aquest succés que ja està investigant la Regió Metropolitana Nord de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos.