En les últimes hores un vídeo en què apareixen un grup de persones encaputxades sortint d’un supermercat s’ha fet viral a través de les xarxes socials. A fora, hi ha estacionades almenys cinc furgonetes de la Policia Nacional. betevé no ha pogut confirmar l’autoria de les imatges, però sí que van ser enregistrades dissabte al vespre després de la concentració davant de la prefectura policial, a la via Laietana.

Un treballador de l’establiment, situat al carrer d’Aragó, ha explicat a aquest mitjà que “van entrar de cop unes persones que anaven completament tapades, amb caputxes i passamuntanyes, però també portaven banderes catalanes“. Segons el seu relat, van arribar a peu, es van identificar com a policies i els van requerir que abaixessin la persiana. A l’interior, hi havia clients comprant que es van haver d’esperar a l’interior.

També afirma que van entrar amb un noi emmanillat. Durant els aproximadament 10 minuts que s’hi van estar, diu que no van veure que “escorcollessin ni demanessin la documentació” al jove.

Tal com es pot veure en les imatges, i també explica aquest testimoni, van acabar marxant quan van arribar les furgonetes dels antiavalots. Alguns van marxar a peu, però d’altres, entre ells “el noi emmanillat, van entrar en un dels vehicles”.