Barcelona, primera nit de toc de queda

Els Mossos d’Equadra investiguen el robatori amb violència que va patir un home enmig del carrer la matinada de dilluns a dimarts a l’Antiga Esquerra de l’Eixample. Segons ha pogut saber betevé, la víctima està ingressada a l’hospital i encara no ha denunciat els fets a la policia.

Tot va passar al carrer del Consell de Cent amb el d’Aribau, quan el lladre se li va tirar a sobre amb un objecte contundent. Alguns usuaris de Twitter asseguren que el va atacar amb un martell i li va trencar la mandíbula. Després d’agredir-lo, el lladre va intentar robar-li la cartera i el mòbil però, finalment, només se li va endur la bossa.

Després dels fets, la víctima va acudir a l’Hotel Axel a demanar ajuda i va ser el personal qui va trucar a la policia. Una amiga de l’home agredit es va posar en contacte amb l’Observatori contra l’Homofòbia, que ara treballa per esclarir si es tracta d’una agressió LGTBI-fòbica i està donant suport a l’entorn de la víctima. Des de l’entitat demanen prudència i expliquen que encara no han pogut parlar amb l’home.