La Guàrdia Urbana ha desmantellat un punt de venda de droga al barri de la Sagrada Família, a l’Eixample. Els agents han intervingut més de 65 grams de cocaïna, preparats en embolcalls, 650 grams de substància de tall i 17.385 euros en efectiu. Dues persones han quedat detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública.

Segons explica l’Ajuntament en un comunicat, les investigacions es van iniciar el mes d’octubre després de les denúncies rebudes per diversos veïns: “Van alertat a la policia de l’existència d’un grup d’individus que, de forma organitzada, distribuïa substàncies estupefaents al barri, generant por i inseguretat”.

Queixes veïnals per baralles i incivisme

Els agents van poder certificar que l’activitat delictiva es duia a terme des del domicili d’una de les persones detingudes, que també funcionava com a magatzem de les substàncies estupefaents. La droga es distribuïa en petites quantitats pel barri, “tant a la via pública com a les terrasses dels establiments de la zona”. Segons la Guàrdia Urbana, també s’han generat nombroses queixes veïnals per baralles i incivisme al voltant d’aquests establiments.