Els elements patrimonials estan coberts amb lones, la vegetació deteriorada, la passera existent fora de servei i l’àrea d’esbarjo per a gossos no disposa d’una tanca prou alta per evitar que els cans s’escapin. Són les denúncies principals de l’Associació de Veïns del Clot – Camp de l’Arpa respecte a l’estat de deixadesa, asseguren, que presenta el Parc del Clot. Per això s’han mobilitzat per reivindicar un pla de reforma integral.

I si ens diuen que no pot ser aquest any, doncs que ens diguin que serà el que ve, però que no ens diguin que no ho saben o que en el proper mandat.”
Miquel Catasús, AV Clot – Camp de l’Arpa

El Parc del Clot, desatès des de fa anys

L’espai verd més gran del barri, situat a tocar de la plaça de les Glòries, està en espera de l’execució d’un projecte per posar-lo al dia que l’Ajuntament va anunciar durant el mandat anterior, concretament per a l’any 2019. De moment, però, l’única actuació que preveu el Pla d’actuació del districte de Sant Martí és l’arranjament de les arcades característiques dels antics tallers de Renfe que hi havia abans en aquest punt de la ciutat. Els representants veïnals, però, denuncien que ja fa tres anys que els elements patrimonials estan coberts per lones en espera de la intervenció que no arriba.